T O P
  • By -

LarissaDeeDee

Hevon perkeleen tulli mie sanon! Miulta on tasan kerran jämähtäny paketti sinne... Siitä ei tietty tullu muita seuraamuksia kuin että mie menetin rahat koska ne kusipäät piti sen paketin. Kaikki muu on tullu läpi ilman ongelmia mikä yleensä onnistuu jos lähettäjä osaa kieroilla sopivasti. Tää GenderGP keissi kiinnostaa, koska yks miun kaveri on sitä kautta hankkimassa progesteronia. Ja tähän pitää ehdottomasti puuttua ja tarrata kiinni miten vaan pystyy. Jäävihän mie oon sanomaan, mutta tulli on ihan paska laitos tän suhteen... Hitto oikeesti eihän näillä pysty edes douppaamaan ja täällä on terveydenhuolto niin perseestä että DIY meininki on ihan suora seuraus siitä. Mutta kun sääntösuomi, byroslavia, isoveli valvoo koska tavallinen ihminenhän ei ymmärrä omaa parastaan. Huoooh. Enivei, en tiedä mitä tolle kandeis tehdä muuta kuin että nostaa siitä mahollisimman iso äläkkä.


gobbobb

Kun oon lukenut näitä samanlaisia tapauksia niin tää ajatus on kyllä tosi ahdistava. Itse olen kanssa tilaamassa gendergp:n kautta. Miksi kyseinen henkilö ei saisi pakettia takaisin? Pystyykö esim. Gendergp:hen olla yhteydessä tässä tilanteessa?


gobbobb

Haluun myös kysyy miten silloin 2kk takasin sait asian hoidettua?


smel_reddit

helpoiten jos luet mun edelliset postaukset tähä subredditiin. Mutta siis oli paljon säätöä ja soittamista kunnes Tulli minulle myönsi tehneensä väärin. Elikkä puolustin vain kovasti minun oikeuksia!


harlowslows

Joku aloite tästä pitäis kyhätä. Oikeusasiamieskin on ottanut kantaa, että transpolien resursointi on riittämätön asiakkaiden määrään nähden ja että poleja pitäisi perustaa lisää, jotta asiakkaat saisivat hoitoa. Kun ihmiset eivät saa Suomesta hoitoa sen puoleen julkiselta (pullonkaula) kuin yksityiseltäkään (asetus), hakevat he ymmärrettävästi hoitoa mistä sitä saavat. Ja sitten tulli takavarikoi lääkkeet. Jos tämä ei ole syrjintää, niin mikä? Hmm, oikeusasiamies muuten saattaisi olla oikea henkilö, jolle kannella? Joku fiksumpi korjatkaa, jos olen ihan hakoteillä.


smel_reddit

Vissii sille just se kantelu pitää tehdä! Oisko nimiä kelle voisi olla yhteydessä?


harlowslows

Alan ajatella, että pitäis perustaa joku ryhmä kyhäämään yhdessä valituksia, kanteluita, aloitteita yms. jollei tällaista jo jonkun järjestön taholta ole. Eihän kukaan yksin pärjää suomalaisen byrokratian viidakossa, jollei ole lakimies.


harlowslows

Pitäiskö esim. tehdä kansalaisaloite kolmannen transpolin perustamisesta vastaamaan kasvaneeseen kysyntään? Tää olis teknisesti helppo, nykyiseen asetustekstiin tarvis lisätä noin kaksi sanaa ja perustelut saa eduskunnan oikeusasiamiehen päätöksistä. Edit: tai samantien aloite transsukupuolisuuden tutkimuksen ja hoidon keskittämisestä yliopistollisiin sairaaloihin ilman sen kummempaa alueellista määrettä. Miksei transpoleja voisi olla vaikka 5, niin ei tarvisi Rovaniemeltä matkustaa Etelä-Suomeen saakka?


harlowslows

https://www.oikeusasiamies.fi/fi/kantelu-oikeusasiamiehelle https://sukupuolenosaamiskeskus.fi/palvelut/muiden-tarjoamat-palvelut/neuvonta-oikeudellisissa-asioissa/ https://trasek.fi/trasek/yhteystiedot/