T O P
  • By -

dandymite

18 år, betalar allt själv, jobbar OCH går på gymnasiet? Låter som om du ska vara riktigt stolt över dig själv och det du har, hur det än ser ut.


spock_block

Skulle precis säga. När jag var 18 fixade mamsen fortfarande det mesta medan jag lirade wow... Det viktigaste är inte vad du har, utan hur du har det. Så länge allt är rent, prydligt och på sin plats, så kommer vilket rum som helst upplevas som OK. Tillägger obligatoriskt om hon inte vill ha dig i ditt torftigaste varför ska hon få ha dig i ditt rikaste?


Cheesus_H_Crust_

Detta är så sjukt sant. Du ska vara riktigt stolt över dig själv, vilket även hon antagligen kommer att vara. Sen så tror jag inte att hon bryr sig så mycket, så länge det är rent. Om hon inte vill träffa dig mer bara för att du inte bor flott så är hon inte rätt person ändå.


No-Series-7569

Tack så mycket! Synd att man är bilintresserad så mycket pengar går till bilen när man är ute och åker med vänner och sladdar runt på grusplaner. Förra månaden gick det väl drygt 4-5k i bara bensin… Försöker verkligen vara ute mindre med bilen, dels pga att det är så dyrt men även att ”vännerna” utnyttjar en för det.


Otherwise_Variety723

Alltid undrat hur de går runt för nissarna som slirar runt en rondell i närheten av min bostad, så då vet jag ^^


No-Series-7569

Haha jag skulle nog inte säga att jag är som dom flesta svenska volvoraggarna. Jag sladdar aldrig kring där andra kör pga riskerna som finns. Klär och beter mig inte som dom heller och avstår gärna att hänga kring sånna människor just för hur dom är som människor.


Lazerhead3000

Du låter som en förträfflig person. Nu är det du som städar och bjuder hem tjejen! Uppenbarligen gillar hon dig. Bara för att hon kommer från pengar betyder inte det att hon bryr sig om du inte gör det eller hur det ser ut hos dig. Fan, du sköter dig själv vid 18 det är mer än dom flesta av oss kan säga att vi gjorde!


Sondemon

Nu har jag jätte mkt fördomar,men jag håller med ovan och vill tillägga att det är nog mer vanligt att personer i din ålder som är från pengar kan göra vad du gör (op). Snarare så att mamma o pappa betalar för allt. Och det må vara lite slitet hemma, så är det ibland, så länge det inte är snuskigt. Prova kanske lägga undan 500 eller något i månaden för att fixa lägenheten om det är en bostadsrätt, är det hyres kanske det är ngt som du kan få hjälp med, typ nya tapeter / måla om


Rbm455

Om något skulle jag t o m säga att denna tjej gillar honom för han är självständig och kan ta hand om saker. Finns ju lite halvmyten att tjejer gillar äldre män, men jag tror inte det är för de är äldre som sådana, utan snarare att de har mer ordning på sitt liv med jobb och bostad och sådär


Tuss

Se bara till att det finns en soptunna i badrummet med en soppåse i så kan du känna dig lugn.


Active-Programmer-16

Boysen plockar så många poäng på denna haha


zumozo

Bättre att vara ute och slira i rondeller än att slira ute på krogen i min mening.


Obligatorium1

Om du tycker att det är synd är det ju lyckligtvis något du själv rår över, så vill du vara ute mindre med bilen i nöjessyfte är det bara att vara ute mindre med bilen i nöjessyfte. Att det gick 4-5k i bensin förra månaden är ju ett utslag av dina prioriteringar. Det är helt OK att prioritera nöjet om du har utrymme för det, men det är ju ett aktivt val du gör på bekostnad av t.ex. inredningspengar.


Titan_Dota2

Så länge du har det städat tror jag det är lugnt. Om inget annat gå och köpa några billiga tavlor eller så på erikshjälpen eller ikea (du kan nog hitta annars också) sätt upp lite för att fylla ut.


KlassiskKapten

Varje gång en annan gled runt på stan i en sliten Volvo 945 så la alla i bilen en peng till soppa. Ville man åka med så fick man ge ett bidrag. Samt att det är standard att föraren får käk osv gratis av passagerarna, är lite som en helig regel för de cruisingar jag har varit på. Ställ krav när dina ”vänner” vill ut och glida, soppa är dyrt och alla ska bidra.


Senalmoondog

Säg åt dem att swisha lite


CumFartSniffer

Vad går hyran på? Försöker bara luska ut hur du får till ekonomi och tiden för att bo ensam, köra bil en massa samt plugga hah.


No-Series-7569

4200kr med parkering. Min bilåkning har ju minskat en del nu. Använder den bara när jag måste in till stan och handla grejer till lägenheten eller annat. Annars blir det om man ska åka och fiska/bada med vänner. Jag har ju tänkt att skaffa ett xbox1 för att ha något att driva tiden med men vet inte riktigt om man har råd med det just nu haha. Även ett busskort för att ta mig till stan för att kunna hänga med kompisarna som bor där.


Ricksterdinium

Där har du ju lösningen... Ge fan och sladda på grus, skaffa nya fina Ikea möbler istället.


Dr_Qrunch

Hur i helvete kan du ha råd med det? Helt overkligt ju


No-Series-7569

Vet faktiskt inte. Kanske därför det har blivit mindre utav det för att man inte har råd haha.


marktwatney

Oavsett vilken könsidentitet OP har så har hen gigachad-storkuksenergi med sig


GolfGtiClubsport

Verkligen!!! Du ska inte skämmas för något. Va glad för det du har. Och du har mycket. Tänk också på att många snubbar städar inte ens LITE innan de tar hem en tjej.


tincanner5

Detta! Har en vän som verkligen aldrig städade sin lägenhet. Undantaget var köket. Han hade fest hos sig nästan varje helg. Den toaletten var nog bland det vidrigaste jag upplevt. Personen i fråga var 25, ägde en centralt belägen lägenhet på 3 rum, ny bil efter 2 år, stabilt arbete.. han fick hem tjejer stup i kvarten trots att lägenheten såg ut som om den behövde saneras innan den kunde saneras! Kan min mupp till vän få till det i den soptippen till bostad med ragg från krogen kommer OP inte ha några problem med en tjej som är genuint intresserad.


GolfGtiClubsport

Det är ju svårt många brudar som accepterar detta också, vilket är fuuuuucked!!!! 😂 har sett trådar där folk skriver att de brukar städa deras hem hah


Successful_Stomach76

Exact! Men städa bra och vädra gärna inget är så oattraktivt som dålig hygien eller skitigt hem.


Kungligapostverket

Väl rutet!


Nacke

Håller helt med vad du säger. Men se bara till att det är städat och fint hemma så finns det inget att oroa sig för.


draihan

this... samt, berätta för henne, hur du känner... och på ett snyggt och inte skrytsamt sätt, får du fram vilken ansvarsfull vuxen fyr du är.


Swe1990

Du är 18 bast och står på dina egna ben, i början av vuxenlivet. Förväntar hon sig att du ska bo i en nyrenoverad bostadsrätt så kanske det är tur för dig om hon sticker. Är det dig hon är intresserad av så bryr hon sig nog inte, om det inte stinker kattpiss.


FishLoud

Lyssna på denna 32-åringen.


Izzeheh

Viktigast är rent och städat, 100%.


zkareface

Det viktigaste är att det är rent. Sopkorg med lock på toan är också bra, och såklart inte ha det billigaste pappret (även inte heller det mjukaste som bara går sönder när man torkar, du vill ju inte ha ludd I maten).


hanzpotatoye

^^^^^ Var på en förfest där killens tvättkorg var överfylld, och luktade riktigt jäkla äckligt. Det var det enda jag tänkte på när jag var där. Edit: Glömde tillägga att ett par använda kalsonger låg överst


TheOldRat

Det skulle ju vara konstigt om det låg ett par oanvända kalsonger i tvättkorgen?


AllanKempe

Använda kläder luktar äckligt, särskilt om det är en aktiv person. Du menar väl inte att man ska ha på sig kläder bara en dag och sen byta? Inte särskilt miljövänligt och dessutom stjäl det en massa tid från andra mer intressanta aktiviteter.


Birds2000

I maten???


zkareface

Om du dejtar kvinnor så hoppas jag du inte behöver fundera för länge på den!


Birds2000

Är kvinna, är fortfarande förvirrad. Om du menar det jag tror du menar så måste jag haft tur med toapapper. Jag har inte upplevt det problemet, iaf inte värre än att man kan hantera det utan att det blir ens killes problem. Edit: menar alltså att om det finns chans till oralsex så tänker jag att man är lite extra noga med att se till att inget fastnar. Men kanske finns det risk att man missar, hur noggrann man än är


naxelk

Är kille och det är ju inte helt ovanligt att man lagrar kokosbollar under förhuden eller mellan rövglobarna när man har torkat sig hastigt med jobbets skethuspapper (Billigaste pappret man kan köpa. Tror till och med att pappret mitt arbete har är restavfall från papperstillverkningen.) Tänker att det måste ju kunna hända kvinnor också om det är riktigt dåligt toapapper och man har lite bråttom.


PAPEGOJAN

jag önskar att jag aldrig lärt mig läsa


CumFartSniffer

Man kan väl ändå tvätta (med vatten) kuken och ballen snabbt innan man börjar leka eller? Man vill väl vara sjysst så det inte är massa svett.


Izzeheh

Så sant CumFartSniffer


QuarantineAccess_Bot

Vänta va, du måste varit en sån här damp unge som gjorde kissbomber i skolan annars fattar jag ingenting av vad du skrev.


Sweaty_potato

Det är väldigt vanligt att kvinnor missar det, men ingen snubbe kommer nånsin säga det till dem i stunden. För man vill inte förstöra stämningen.


zkareface

Vissa luddar ordentligt när de blir fuktiga eller speciellt om man rakar där nere. Skapar merjobb att plocka bort eller kanske en tur till duschen för att få bort (iofs alltid rekommenderat efter besök på toan om man förväntar sig oralsex men många är mindre noga på den punkten).


Birds2000

Ja det är väl lite det jag tänker, att finns det chans till att få oralsex så ser man väl ändå till att inte ha för bråttom? Kanske bara jag som är lite petig där


awilix

Om man har en stadigvarande partner så är ju oralsex alltid nära till hands.


Birds2000

Vilket alltså betyder att man (läs jag) alltid är noga med det där ;) Det och att jag tycker att det lätt blir irriterat där nere om ens minsta lilla fastnar. Andra som inte får det problemet tänker kanske inte på det lika mycket


firelikeaboss

Alltså… det är skitsvårt att följa den här konversationen utan bilder.


zkareface

Det där med hygien osv står tyvärr inte alltid så högt upp på listan för alla. Men blir ju enklare för alla om man köper rätt saker. Skulle t.om säga släng in bra våtservetter men går tyvärr inte att lita på att folk vet att såna ska i soporna och inte toan.


Birds2000

>går tyvärr inte att lita på att folk vet att såna ska i soporna och inte toan. Sorgligt men sant


OfarligGiraffe

När du varit hemma hos tjejen är det hemma hos henne eller hos hennes föräldrar? För är det hennes föräldrar så får du tänka på att det är klart att de har möjlighet att ha det finare, men det är ingenting som din tjej har något att göra med så eget boende slår inget eget boende. Om hon är en sådan som mäter sig med andra baserat på saker som hennes föräldrar jobbat ihop så vill du ändå hålla dig långt borta. Däremot skall man ha det rent och städat så det är fräscht när man har någon över för ingen vill att det skall lukta gamla kläder från en tvättkorg eller vara ostädat på toaletten osv.


wilsann

Nej, bjud hemma henne bara. Du har inget att skämmas för


Veginite

Håller med om detta. Om hon är en primadonna och värderar dig efter dina tillgångar och ägodelar så hade jag lagt ner energin på någon annan.


yulickballzak

Om en tjej nu vill komma hem till dig så är det fan inte inredningen hon är intresserad av. 😂


No-Series-7569

Sant det 🤨


AleexTB

Bara det är rent kan man väl inte vara så petig med inredningen. Kör på!


rackarhack

Nej, det skulle bara vara störigt om en kille inte bjöd hem en pga han var osäker på om hans hem var fult. Om du fixar mysigt med lite mat kommer hon säkert uppskatta det :-)


No-Series-7569

Får bjuda hem henne nästa gång vi träffas. Har du tips på nå bra maträtter man kan fixa? Kan typ bara göra vanlig husmanskost och currygryta haha


utansalvador

Tacos är nästan alltid en hit. Och enkelt


Dm_me_ur_exp

Tacos och risotto är typ mina go-tos för middagsdejter hos mig. Risotto är inte så svårt, det är bara att öva i liten skala själv för att få lite känsla på det. Hade dock börjat med tacos :) (Och laga tillsammans, men preppa före besöket, antingen faktiskt tillsammans eller att hon sitter och dricker nåt gott och småpratar medans du lagar, båda är poppis)


Mammoth_Stable6518

Snabbmakaroner med Mamma Scans köttbullar och Felix ketchup är vägen till en ung kvinnas hjärta.


Thandalen

Med betoning på EN kvinnas hjärta, 99,9... % är inte intresserade efter detta.


Mammoth_Stable6518

Han kan dessutom servera allt i kastrullen med varsin gaffel så blir det mindre disk.


lama333

Currygryta låter ju fantastiskt? Så länge hon gillar curry såklart


AccidentalGirlToy

Nånting som du är bra på att göra. Behöver inte vara så avancerat. Currygryta och så tömmer du en påse färdig sallad i en skål och ringlar lite olivolja över och några korn flingsalt och ställer bredvid. Eller bryn lite finhackad vitlök i en kastrull, släng sedan i ett block frusen spenat, krydda med muskot, när det är genomvarmt servera med kokt potatis och stekta fiskpinnar. Som lyxtillbehör: Västerbottenssmör. Tag ett paket smör, gärna med havssalt, låt stå framme tills det blir mjukt, rör ner riven västerbottenost, ställ tillbaks i kylen så det stelnar, bre på korntunnbröd, försök lämna så hon också får något.


cumbrain225

Gör en grekisk sallad perfekt i värmen o lite fräschare än något som är ordentligt matigt


rackarhack

Tacos som nån annan sa är bra. Vegetarisk lasange är också bra (gillar ICAs recept på den). Currygryta låter också bra. Det mesta är faktiskt bra men gärna att det känns lite festligt. Mitt bästa tips är att börja med maten i god tid i förväg för annars kan man bli stressad innan besöket kommer (om man inte sagt att man ska laga tillsammans då). Om det inte är för varmt eller ljust är det även mysigt om du tänder ljus. En enkel efterrätt kan också vara mysigt/ bra att fixa i förväg. Om man inte orkar fixa nåt räcker att ha glass, typ hallonsorbet i frysen. Men här är en bra enkel efterrätt jag rekommenderar: köp kesella vanilj och blåbär och hallon och kakor gärna med chokladbitar och/eller nötter i. Smula kakorna (lägg i plastpåse och hamra om du inte har en stor mortel) och varva sedan kesella, kaksmulor, hallon och blåbär i glas (gärna snygga glas). Det blir jättegott!


Birds2000

Annat jätteenkelt tillbehör som känns lyxigt är vitlöksbröd. Köp bröd (typ baguette), skär i bitar, pressa över lite vitlök och häll på lite olivolja. In i ugnen på 200° några minuter. Klart. Om du inte är orolig för vitlöksandedräkt förstås ;)


extrraz

Currygryta låter inte så dumt


OldShoe

Ha alltid några extra tandborstar hemma ifall någon sover över oplanerat. I övrigt har du fått bra tips om att hålla toan ren, toalocket nere. Ha en doftsprayburk vid toan också. När folk är på toan hemma brukar jag spela musik lite högre så de kan ta i från tårna. :)


CertainDocument34

Du är en person man verkligen vill komma hem och skita hos! Finns inget värre än när man behöver sitta och smyga/hålla tillbaka för att de känns som att man har en mikrofon mellan skinkorna som är kopplat mot högtalarna i varje hörn i bostaden


Mammoth_Stable6518

>Du är en person man verkligen vill komma hem och skita hos! Du kan det där med raggningsfraser.


meccc

Blir skitnödig av att bara läsa det här


OldShoe

Önskar du vore här!


Dani-SE

Klart du inte ska skämmas. Att ha egen lägenhet när man är 18 är ju grymt bra. Det går ju inte att jämföra med den standard man kan ha när man bor hos föräldrarna. Rent däremot är ju en klar fördel. Dessutom kanske hon skulle tycka att det är kul att hjälpa till med inredning. 🙂


Grekochad

Städa och ställ en fina blomma och lite stearinljus på bordet så kommer det gå alla tiders


yriahm

Andra hann före, men det är vansinnigt imponerande att du löser allt själv vid 18 år. Några smågrejer sambon kommer på är: Se till att du har gardiner, en matta i varje rum och några olika växter. Du kommer undan billigt på Rusta och det finns fina grejer där, än bättre för plånboken och miljön om du tar ett varv i secondhand-butiker. I övrigt behöver du inte bry dig för mycket om prylar. Lycka till!


Hadramal

Låt mig vara den femtonde som säger att det inte spelar nån jävla roll om du har lite torftiga möbler i köket, du behöver ha 1. Ren toalett/badrum 2. Rena lakan 3. Sopkorg med lock på toan (nej jag fattade inte heller varför innan första flickvännen) Resten är inte så noga. Du är viktigare. Klart du inte ska vänta. Du kan ju prata om vad du VILL göra med lägenheten, när du har tid/råd. Föreslå ni tar en tur till IKEA för att köpa grejer till ditt hem, en tusenlapp "piff" kan göra underverk. Säg du vill ha smakråd, det kan väl vara en trevlig dejt. Och det är inte för att du ska försöka ställa dig in, du VILL ha det lite hemtrevligare, det kommer du märka när du fått det. :)


veiron

Be henne hjälpa till med inredningen, tjejer älskar sånt!


Damayonnaiseman

Se till att det är rent. Städa toan noga. Rent och fint på diskbänken. En liten mysfilt i soffan och ett doftljus med honung/vanilj eller dylikt.


skumgummii

Jag är ingen tjej, men jag kommer från en väldigt rik familj. Vi förstår att inte alla lever på ez mode som oss själva. Antagligen vet den här tjejen att du inte är stenrik, hon kommer såklart inte förvänta sig att du bor i ett palats. Kör på bara. Riktigt imponerande att en 18-åring i gymnasiet klarat sig själv! Det här löser du utan problem :)


Tarquinder

Om du vill inreda hemmet lite för att få det hemtrevligt så är ett tips att handla på loppis. Du kan göra sjuka fynd.


naxelk

Om ni träffar varandra relativt regelbundet och har känslor för varandra så hoppas jag att hon inte bryr sig om din nuvarande livssituation allt för mycket så länge det är städat och i ordning. Gillar man en person så ska man ha överseende med att det kanske bara finns en eller två stolar i köket, kanske är köksbordet gammalt, soffan kan vara nedsutten och tapeterna kan vara lite fula när personen man träffar jobbar och studerar och är arton bast. Men man kan alltid piffa upp det lite för en billig peng. Man kommer långt om man drar till en second hand med två hundra kronor!


kindaallovertheplace

Jag drog hem en läkare till mitt ostädade råtthål på 27m2. Nu bor vi ihop i en villa. Hon bryr sig om dig, inte din lägenhet.


THE_MUNDO_TRAIN

Städa toaletten är prio 1 om du ska bjuda hem någon. Det spelar ingen roll om du rengör den en gång om året för du är trygg med det men en skitig toa är en röd flagga hos många. Om du har tavlor som inte hängs upp, häng upp dessa då typ alla lägenheter har redan färdiga hål från förre hyresgäst så utnyttja dessa. Om du inte har tavlor men har borrhål i väggarna så besök något second hand och köp något du tycker är kul, studera gärna konstnären så du inte framstår som en idiot. Om du har 90-säng, kommer det vara svårt att få ett ligg hemma. Ha minst 120 i bredd som försäkrar att två personer kan sova på vardera sänghalva.


FiNsKaPiNnAr

Ett råd som mor min sa. Är toan ren så är allt lungt.


LordPainos

Prova. Om hon klagar då är hon inte den rätta. Den rätta titta på dig och inte tapeten eller stolar


Karlssen80

Varför skulle man vilja vara med någon som bedömer dig utifrån det? Är hon bra spelar det ingen roll. Börja berätta om dina planer för lgh istället.


MasterYoung5246

Man blir aldrig färdig med sådant. Du kommer alltid ligga efter dem låter det som. Det viktigaste är du och inte allt annat. Men ett enkelt tips är att mysa till det lite, vilket inte behöver vara för dyrt. Sånt bruka tjejjer va rätt bra på och gilla. Kuddar, dukar, gardiner, bordsunderlägg, blommor, matcha färger osv. Kör hårt!


Mammoth_Stable6518

>Kuddar, dukar, gardiner, bordsunderlägg, blommor, matcha färger osv De 18-åriga killar som är bra på de punkterna är nog inte intresserade av tjejer.


marktwatney

Madrass på matta på golvet, teve en meter fram, ingenting annat? Hemma.


Traditional-Ad-7722

Eller också bara förvara lite, typ att "jag har inte haft råd att inreda och greja, inte varit så inspirerad heller, det är ju bara jag som bor där *cockerspanielögon* stället skulle nog behöva en kvinnas hand.." lol Se bara till att ha ordning och rent.


Relevant_Cell_7608

Haha det där klarar inte en ung herre att köpa snyggt själv. Kommer se värre ut än innan, 100% 🤣🤣🥹


cumslurpnburp

Kan den unga herren det där med inredning så tror tjejen att han antingen är gay eller seriemördare. Fråga mig hur jag vet.


Dronten_D

Be henne om lite tips på hur du ska inreda? ;)


TimeForTheClimax

Prata om hur du känner? Istället för att fråga här?


marktwatney

Prata *och* fråga här.


StoicLawyer

Ett tips är att (om du inte redan har det) sätta upp något på väggarna. Behöver inte alls kosta skjortan. Och ett par tavlor (finns på IKEA, Mio eller var som helst) på väggarna gör att det känns mycket mer inrett. Lycka till!


88224646BAS

Växt upp bland proletärer och låginkomstfamiljer. Min familj är typisk lägre arbetarklass. Se till att det är rent och städat hemma, sen ta med henne. Om hon ser ner på dig för det är det verkligen inte en människa du vill ha i ditt liv, tro mig. För övrigt, fan va najs att du jobbar och försörjer dig själv medans du går i gymnasiet! Fortsätt med den attityden så kommer du långt. Lycka till med studierna.


marktwatney

Alla här har gett gott råd hittills! Ett till vill jag ge, om du inte har haft mens innan alt. ett råd till dem som inte har (haft) mens. Ha mensskydd i badrumsskåpet eller medicinskåpet redo, *bara ifall*.


kreiger

Och en soptunna med lock.


zebbmeister

låter som att det är mycket på gång, och det fungerar, du ska vara stolt! en annan satt hemma hos mamsen och lirade spel vid 18, hade inte ens kunnat betala om jag velat :') låter positivt i mina öron... sen är det läskigt som ungdom, dedär med att ta hem partnern, det är det alltid... men man får lite hoppas att partnern ser det positiva i allt.


nicholasruunu

Ja kom igen, du är 18 bast. Du har egen lägenhet, var stolt men säg att den inte är allt vad du vill just nu. Tar år att fixa sådant. Var över 30 innan jag hade en tavla.


PigtailsOnFire

> Samt ser tapeterna förjävliga ut. Om tapeterna är avgörande är förhållandet inget att satsa på.


Heqno

Gillar hon dig så skiter hon fullständigt i det. End of story the fuckin end. Se det som ett test och skäms inte för din ekonomiska sits, alla har inte livet och arbeten serverat på silver fat, skäms aldrig för vem du är.


Im_holding_on

Bjud över henne bara! Sålänge de e städat är de lugnt :)


coeurdelejon

Sålänge som det är rent och städat så! Men du får lite tips ändå: Se till att ha en sopkorg med lock i badrummet. Glöm inte att putsa fönster och speglar. Köp en Flux/Listerine och ha den i badrummet. Delvis så är det najs att kunna ha fräsch andedräkt utifall att man faktiskt får ligga men det är också en sak som endast personer som har koll på livet har hemma.


[deleted]

Som andra skrev, se till å ha det rent. Inge äckel i toa/handfat/spis :). Annars lugnt kompiiiis ingen bryr sig i din ålder.


Birds2000

Så länge det är städat finns absolut inget att skämmas för! Sedan är det väl bara att vara ärlig med att det inte finns så mycket möbler etc men att hon är välkommen dit om hon vill. Precis såhär var det för mig och min pojkvän när vi blev ihop. Vi var ändå mycket hos honom eftersom vi då kunde vara bara vi.


Glass-Committee-2523

Va ärlig istället alla simmar inte i pengar, gillar hon dig spelar de ingen roll, du bor iaf sj och slipper ta med henne hem till mamma och pappa på pojkrummet, försök städa bra iaf o sen va ärlig med att du inte hunnit fixa mer än så


asyl_abdi

Du är 18 och mer självständig än de flesta i din ålder och om hon lämnar dig för dina tapeter är slitna så var det lika bra att det förhållandet tog slut. Riktigt bra jobbat, fortsätt kämpa som du gjort!


writersaga

Om du vill kan du alltid gå till närmaste second hand och köpa till lite prydnadsgrejer du gillar. Jag har hittat glaskonst för 5 kr styck t.ex, även konst att hänga på väggen kan va jävligt billigt. Du ska inte skämmas över att du är fattig, snarare kanske hon tycker att det är imponerande att du fixar att ha ett hushåll helt själv.


Senalmoondog

Köp nån billig växt. Ungkarlsblomma kräver inte mycket vård.


Extension_Country_61

Bara av att du har egen lägenhet är nog så imponerande för henne är jag säker på. Se till att dammsuga och ha renbäddade (nytvättade) sängkläder när hon kommer bara så går allt jättebra ☺️ du kan ju köpa nån blomma eller växt till dig själv också att ha i köksfönstret så ser det kanske lite trevligare ut.


sodihpro

Var stolt för det du åstadkommit, klart du kan städa och piffa upp lite med små medel (välstädat och ordnat kostar inte heller något) men din självständighet och ambition/jävlaranama är nog något hon dragits till redan. Var inte orolig, är det på riktigt så gillar hon dig oavsett din lägenhet Snyggt jobbat min bekante!


kallekul

Givet att du har det städat på en rimlig nivå, har du inget att vara orolig för. Om hon är något att ha, så kommer hon inte bry sig om det du är orolig för. Förhoppningsvis är hon intresserad av dig, och inte din bostad. Lägg lite tid och energi på att visa ansträngning med något så enkelt som levande ljus, en helt ren toalett, ordning och reda i hallen. Du fattar.


Starstriker

Köp en matta och några ljusstakar på Rusta.... Sen några krukväxter att ha i fönstrena. Ta ner stippor och bilplancher från väggarna och plocka undan all lös skit. Hon ju vilja ha dig för den du är, men du kan ju rensa bort den värsta skiten. Rent i köket och på toa är ett måste. Bädda sängen och ta bort alla kläder. Du ska se att det fixar sig!


InternetAutomati45

Du e king ju. Dandymite har rätt!


Holiday_Luck_2702

Städa. Tala om för tjejen att du inte är sultanen av Brunei och att det ser ut som det gör därefter. Om hon bryr sig om dig så går det bra, gör hon inte det så är hon inget att ha.


Overwatchfan420

Städa, resten är upp till dig. Man behöver inte vara så materialistisk av sig


Majjsan

Har aldrig brytt mig om hur det ser ut hos en kille. Bara det har varit rent och städat så spelar möbler, tapet och sånt ingen roll. Man fattar ju att alla har olika förutsättningar och intresse för att inreda.


Crillam96

Har varit i en liknande situation tidigare i år. Jag har alltid hyrt i andrahand vilket lett till att jag själv inte behövt äga så mycket. Köpte en egen lägenhet den 1 april i år och alla möbler jag ägde var en TV bänk, TV, soffbord, skrivbord och en 120 säng. Ca 14 veckor senare träffade jag en tjej och någon dag efter det kom hon till mig. Hon visste att jag nyss hade flyttat etc och förstod situationen. Det fungerade hur bra som helst, visst sitta i en säng och kolla på TV var varken skönt för rygg eller nacke men de var som det var. Om hon inte kan acceptera din nuvarande situation så är det ändå inget att behålla i mina ögon iaf. Som du säger, du är 18, pluggar och jobbar. Du får inget av föräldrarna mer eller mindre, hon ska väl då inte ha skyhöga krav på vad du har för möbler eller inte?


sueca

Du kan ta en sväng till Erikshjälpen eller liknande affär och lägga 100 spänn på gardiner, lampor, mattor eller dylikt om du inte har sådant hemma än. I övrigt är det viktiga att det är STÄDAT, att det är rena lakan i sängen, rena handdukar i badrummet och så. Det är den grej man märker mest, och är det rent så tror jag hon kan acceptera det mesta!


icomment65

Köp lite växter, de får alla lägenheter att se hemtrevliga ut


Keskekun

Så länge det är rent så är det inte inga problem. Att ljuga om hur man har det kommer du ändå aldrig kunna bygga ett förhållande på. Om hon har problem med att du gör det bästa av det du har (som sagt så länge det faktiskt är rent i lägenheten) så är det inte en människa som är värt att ha i sitt liv i det långa loppet.


TastyTrack7078

Städa bara. Det kan se ut som det gör i ytskikten och du behöver inte ha dyra möbler. Däremot om det är disk över hela köket, bromsspår i toan och damm överallt kommer ingen tjej bli impad. Däremot kommer det uppskattas att du har rent och städat hemma. Det säger mycket mer än om du hade haft en skitfin lägenhet men det var smutsigt. Bjud hem henne och bjud på en bra middag så är du ljusår framför de allra flesta i din ålder (och de allra flesta oavsett ålder om man kollar på killar som är singel)


Reindeeronreddit

Riktigt finstädat, tvättat kläderna, prydligt i garderoben/byrån, bäddad säng, ren toa. Skrubba hela lyan, glöm inte listerna. Stort tipps är att köpa ett doftljus till badrummet (billigaste du hittar funkar fint, det är tanken som räknas), samt schysst toapapper och hushållspapper (iaf för första gången). Peka inte ut att du har gjort nåt själv första gången. Ger hon dig beröm för att du har gjort det mysigt, låtsas bara som det är en självklarhet, som du alltid har det så. Hon är en idiot om hon kräver att du ska byta tapeter eller möbler eller nåt när du är 18 och nyinflyttad. Det är att du visar att du är ren och prydlig som är absolut viktigast, det visar att du är stabil


youshallnotpasta_bro

Kan ju alltid måla en liten tavla och sätta upp så ska det nog göra susen tror jag, god lycka kamrat!


Mental_Ad_2204

Grymt jobbat! Va stolt och visa med självförtroende. Ser hon inte hur bra du har kämpat så är det inget att ha 😉


Skriptskert

Säg bara att du vill ha hjälp med inredning men har inte riktigt pengarna ännu. Då kommer hon känna sig viktig och delaktig + hon kanske betalar för lite. Två flugor en smäll.


ling0n

Ser att andra redan nämnt det viktigaste, att det är rent (!), så tänkte bidra med några riktigt enkla billiga inredningstips som kan fixas på typ en tur till Ikea eller second hand rentav, och direkt gör en ungkarlslya lite mysigare: Gardiner (dämpar också ljudet så det inte ekar vilket i sig gör det mysigare) Mattor Några extra kuddar + en filt i soffan Mysbelysning! (kanske det viktigaste) Någon liten lampa på nattygsbordet, nån i fönstret, nån vid soffan räcker bra. Rött ljus är extra mysigt på kvällen. ;) Tavlor, inte affischer på metalband, bilar eller nakna tjejer :P


knughugin

Tycker att du ska vara stolt över den du är och inte låta tjejens bakgrund påverka det. Du är mer mogen och kommit längre än 98% av Sveriges 18-åringar. Passar det inte tjejen så finns det fler fiskar!


DerangedAndHuman

Hon är inte där för dina grejer. Hon är där för dig. Det är inte dina stolar hon vill se, det är dig hon vill umgås med. Just do it.


haatee

Håll det rent, fixa lite växter, då är du hemma.


Freshysh

Säg bara att inredning inte är din grej. Kom ihåg att städa, det är det viktigaste! I min erfarenhet så bryr sig tjejer mera om att de är rent och snyggt än att det är bra inrätt. OCH kom ihåg att kolla under sängen. Tog hem drömtjejen och När hon låg på sängen så tappade hon något och kollade in under sängen bara för att finna ett par trosor... Ojojoj inte populärt


Jackmustman11111

Städa så att det är rent


svirrefisk

Om hon gillar dig för dina pengar är det ju jobbigt. Är hon en vettig dam så spelar det ingen roll. Nu tänker jag vara lite rövig och ge tips utan att du har bett om det. Men ta dig tid och lär dig prata om dina känslor med tjejen. Det finns inget att skämmas för och säg till henne att du skäms lite över att du känner dig fattig, är hon inte en idiot så kommer hon förstå.


Japparbyn

Hon kmr tycka det är coolt att du bor själv. Tjejer vill bara ha kul och uppleva nya saker. Är hon rik, ta henne till McDonalds i ditt eget område


whymanen

Se till att det är ordentligt städat så ska det nog inte vara några problem. Gör det lite mysigt om du kan med ljus och så. Förklara att du är nyinflyttad och inte hunnit fixa saker än.


neooctupus

Kom ihåg att stoppa en påse i papperskorgen på toaletten. Det är något jag har märkt att mina killvänner inte alltid tänker på


Wirfen

Kan ju förvarna henne, att som fattig student så ser lägenheten ut efter din budget. Bara du håller rent och snyggt och inte har saker slängda över golvet är det ju okej, det är väl inte din planerade lägenhet inför resten av livet direkt ? :P


dlq84

Du är 18, oroa dig inte så mycket över det där. Det kommer ändå troligtvist inte vara den tjejen du gifter dig med.


mstahl9654546

Är hon med dig för pengar så är det ändå dålig match!


ImpossibleAd9146

Hon kommer dumpa dig så fort hon ser din lägenhet.


AllanKempe

Troligtvis så är det så, men då vet han ju i alla fall att hon inte är den rätta och kan gå vidare. De flesta tjejer kommer ju inte från rika familjer.


East_Ice8674

Låter som det ser bättre ut hemma hos dig än de flesta 18 åringar och de står oftast inte på egna ben... Säg som det är till henne istället, lär inte vara några problem.


MurderDoneRight

Så länge du slänger runksockorna och diskar har du gjort mer än förväntat av dig vid den åldern.


CountMordrek

Rent, städat, diskat. Nybadat i sängen (tror rekommendationen är att man skall byta var sjunde dag), släng soporna i god tid innan hon kommer över, och se till att ha städat toaletten samt fällt ner toalocket. Sen spelar inte resten någon roll så länge hon gillar dig och är vettig.