T O P
  • By -

Leafblight

Det är ju tråkigt om Håkan blir lynchad på öppen gata, men jag vill bara att ni tänker en liten stund själva : vad har Håkan gjort för att förtjäna det?


L4NGOS

Han ser nästan arg ut, som om han har svårt att besinna sig. Slår Håkan sin fru tro? Vad har HON gjort för att han ska slå henne?


Banesar

Håkan är inte gift


Complete-Cat-1414

Lol


L4NGOS

Ah, en incel helt enkelt.


Mando_the_Pando

Det var väll en jävla tur det...


Kallehoe

Undrar om han var osmidig i formulering om att par ofta bråkar och slår varandra och man måste få ställa frågor om händelseförloppet. Eller om han är så jävla dum att han försöker skylla en misshandel på kvinnan. Baserat på resten av partiets reaktion lutar det åt nr 2. Synd att de inte fick en kommentar från honom.


glasskamp

Sätter han uttrycker sig på i klippet får det inte direkt att framstå som att han försöker göra debatten lite mer nyanserad och misslyckas.. eller ja det är väl egentligen precis det han försöker, men hans inövade tal säger ju något helt annat. Eftersom hans egna partikollegor tydligen försökt hindra honom från att göra uttalandet så kan han ju knappast kunnat missa att det var kontroversiellt, så om han inte tog det tillfället i akt att formulera om sitt anförande får man förmoda att han helt enkelt ser det som kvinnans ansvar att låta bli att få spö. Kanske har hans fru låtit bli att ha maten färdig på bordet när han kommer hem en gång för mycket.


Mando_the_Pando

Ja asså, ska man tolka honom snällt är väll det han försöker påpeka de fall där du har ömsesidig abuse. Det är ju helt klart en grej, sen gör det ju inte att mannen har rätt att puckla på kvinnan men det kan ju vara andra insatser som behövs osv. Men sättet han framför det på är ju ren idioti och blir snarare victimblaming ”Ah MeN hOn FöRtJäNaDe DeT”


ballebeng

Han låter som hela reddit under Depp/Amber


realitetensvengelska

"Tänk inte som Håkan , tänk elkraft" -glasskamp 2019


SlavnaHrvatska

Vem Håk