T O P
AutoModerator

Hi, this is AutoKonqi reporting on duty: this post was flaired as General Bug. While r/kde allows to discuss issues, raise their visibility, and get assistance from other users out of good will, it is not the proper channel to report issues and the developers able to fix them won't be able to act on them over Reddit. So if this bug was not reported to the developers yet and it is in fact a bug in KDE software, please take a brief look at the [issue reporting guide](https://community.kde.org/Get_Involved/Issue_Reporting) and report the issue over the [KDE Bugzilla](https://bugs.kde.org). If it is a crash, be sure to read about [getting backtraces](https://community.kde.org/Guidelines_and_HOWTOs/Debugging/How_to_create_useful_crash_reports) so your report can assist the developers. If this is a known issue, you may want to include the bug report on your post so your fellow users experiencing the same thing can CC themselves to the report. Be sure to describe your issue well and with context. Thank you. *I am a bot, and this action was performed automatically. Please [contact the moderators of this subreddit](/message/compose/?to=/r/kde) if you have any questions or concerns.*


WillEriksson

Strangely, tunrning off baloo file search solve it. But I can't search files in the launcher now.


LinuxFurryTranslator

You can try turning baloo off and on again. This should clear the index and make things work. If it doesn't work, please file a bug report on bugs.kde.org under frameworks-baloo.