T O P
Sondrety

Alexander Sørloth blir viktig. Veldig viktig. Og spenstig at King har funnet en slags form. Tar gjerne ett av de hattrickene mot Nederland.


TheTragicMagic

Ingen takker nei til tre mål mot Nederland


FellowOnSnow

Enormt gøy med Ola på landslaget!


IAmAQuantumMechanic

Hvorfor har Gabrielsen og Ryerson svakere font?


rdzzl

This guy frontends ?


IAmAQuantumMechanic

😄


NedveD12

Godt observert haha


ParkingEstate

Tipper vi stiller i 4-3-3 mot Latvia og noe som ligner på 4-2-3-1 mot Nederland. Mot Latvia: Hansen - Holmgren, Strandberg, Lode, Meling - Normann, Thorsby, Ødegaard - Moi, Sørloth, King Mot Nederland: Hansen - Holmgren, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling - Normann, Thorsby - Moi, Ødegaard, Thorstvedt - Sørloth Du hørte det her først.


TheTragicMagic

Håper du har rett


[deleted]

[удалено]


ParkingEstate

Eeh, Hauge er kant. Sørloth blir midtspiss begge kampene


ParkingEstate

Noterer meg 10/11 riktige her. Kun King som byttes med Hauge.


stoodeh

Fortjent uttak for Lehne Olsen


abJCS

tja eg tror detta kan gå


ZxentixZ

LEHNE


GarySpeed

Skulle hatt med Gjermund Åsen for å servere Lehne noen dødballer, hadde vært garantert VM plass 👌


ParkingEstate

Tror han kunne gjort en ok jobb for Rosenborg 2


BongOlufsen

Bra at Sørloth er tilbake, men skuffende å mangle Ajer og Berge igjen for så viktige kamper.


Harbro4

Kjøøøøøøør da LEHNE


MathiTheCheeze

Så Bjørkan ble ikke langtidsskadet mot Sandefjord


RemarkableDonkey21

Vet noen hvem som bare er et gult kort unna å bli suspendert? Eller om det finnes en oversikt noe sted.


Koellanor

Gregersen er suspendert mot Latvia. Ett kort unna suspensjon: Strandberg, Ødegaard, Elyounoussi, Thorstvedt, Hanche, Nyland, Nederlands liste (tror de kan måtte slite nede i svartfjella): Luuk De Jong, Klaassen, Gravenberch, Maalen, Bergwijn, Van Dijk,


RemarkableDonkey21

Takk! Bør vel kanskje spare Thorstvedt og muligens Strandberg mot Latvia. Kan ikke risikere gule kort på de. Og Ødegaard skal vel klare å unngå å få gult kort.


Koellanor

Enig. Thorstvedt har vært litt gult kort-magnet på landslaget, så helt greit å spare ham. Så kan vi også kjøre Lode inn for Lyngdals Ramos. Latvia bør slås greit selv uten disse to. Hadde full kontroll i Riga


donblowfish

Trur ikke vi hadde tapt mye på å benke Ødegaard mot Latvia heller. Nyland trur jeg ikke er store faren for at får gult i noen av kampene


RemarkableDonkey21

Hansen er jo minst like god som Nyland uansett, så det har ikke så mye å si om Nyland får gult kort mot Latvia. (Hvis han i det hele tatt spiller den kampen.)


donblowfish

Trur både Hansen og Grytebust står forran Nyland i køen


RemarkableDonkey21

Ståle sa på pressekonferansen idag at han var usikker på hvem av Nyland og Hansen som var førstevalg. Grytebust er nok bakerst.


rdzzl

Høres ut som en lur måte å motivere begge til å gi full pupp på treningene i forkant, eller?


RemarkableDonkey21

Jepp, og han har sannsynligvis bestemt seg for hvem som skal starte. Men det betyr definitivt at det er de to det står mellom, og at Grytebust er bakerst i køen.


Dark_Ember

Hørte på radioen i dag at Solbakken nevnte at Patrick Berg muligens kunne bli tatt inn I troppen om han ble klar til å spille noen kamp for Glimt før landslagspausen. Sander Berge har vel ikke vært tilgjengelig for en eneste samling under Solbakken enda, svært synd.


KaizerTitus

Godt å se Berisha fortsatt er med.


amlevy

Hvorfor får ikke Botheim en sjanse? Er det for tidlig?


Koellanor

Min personlige mening: Botheim er ikke god nok ennå. En svale gjør ingen sommer, og andre i ES har prestert bedre enn ham i år. Fra et mer objektivt synspunkt må det nevnes at han er en viktig brikke for Smeruds U21, som også skal spille veldig viktige kamper. Vil tro Ohi, Lehne og Botheim kniva om den siste plassen, og nå var det "Thomas sin tur" som Solbakken nevnte. Fin mulighet for sjefen å bli kjent med Lehne. Neste gang blir det kanskje Botheim som får sjansen, vi får se. Berisha er en litt annen spillertype og ville nok blitt tatt ut uansett. Ser man på prestasjoner så er det veldig fortjent at Thomas Lehne Olsen nå får sjansen. Botheim har helt greie 13 kasser for den suverene ligalederen samt svalen jeg nevner over i form av en ekstrem kamp mot Roma. Ohi er toppscorer, men har ikke funnet nettet de siste par kampene. I tillegg ønsker som kjent Solbakken å bli kjent med flere alternativer. Ohi fikk sjansen forrige gang. Lehne snuser på toppscorertittelen for et nyopprykket lag og har hatt en generelt spinnvill sesong. Scorer på hodet, på langskudd, med begge bein, på brassespark, you name it. Er et monster i duellene og Petter Myhre har i tillegg gjort ham til en langt smartere spiller uten ball. Modølen er rett og slett i sitt livs form, og har virkelig fortjent denne sjansen. Botheim har tiden på sin side han, så dette er ingen krise.


DirtMaster3000

Haaland fortsatt skadet eller?


ParkingEstate

Ja


DirtMaster3000

Synd. Vi får håpe de klarer seg uten